Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke dette banner.

Apple IPhone X PU Læder Cover M.Kortholder - Guld

AP-GA04-Z186

Ny vare

168,00 kr inkl. moms

  • 1-3 dages levering
  • Premium kvalitet ultra-tynd PU læder tegnebog Cover til din nye iPhone X; designet til at yde en fremragende beskyttelse og maksimal stil uden den tilsatte masse eller vægt af en standard tegnebog Cover.
  • Fremstillet af topkvalitets PU læder, giver dette professionelt udseende telefon cover et effektivt beskyttelsescover, samtidig med at det også giver den ekstra bekvemmelighed af en kortplads til dit ID, topkort, kreditkort eller betalingskort.
  • Handy, præcision cut porte er integreret i Cover for nem adgang til dine telefoners funktioner og knapper, herunder kamera, strømknap, mikrofon, hjælpeport og batterioplader.
  • Beskyt din smartphone mod ridser, scuffs, banker, dråber og scrapes med denne luksuriøse flip mobilholder; i stand til at beskytte både forsiden og bagsiden af din telefon med et lavt, ikke-diskret design.
  • Denne unikke iPhone X-protektor sikrer, at din telefon forbliver i perfekt stand, og det syntetiske læders design giver en luft af professionel stil.

Flere detaljer

Skriv på ønskelisten

PU Læder Flip Cover til iPhone X

Hvis du har været på udkig efter et pålideligt tilfælde til at beskytte din nye smartphone uden at være for stor eller ser tacky ud, så kig ikke længere end denne professionelle udseende syntetisk læder tegnebog Cover, designet til iPhone X, kun fra Caseflex.

En Premium, Professionelt Design

Fremstillet af den bedste kvalitet PU læder; Denne flip-wallet Cover er slidstærkt og slidstærkt, hvilket reducerer eller mildner ridser, chips og bump, hvilket gør det muligt for din iPhone X at se nyere ud i længere tid. Denne PU læder tegnebords cover er sikker på at levere mange gode funktioner, samt slank og stilfuld executive flair.

Nem adgang til alle funktioner og knapper

Med praktisk udskæringer for nem adgang til telefonens funktioner og knapper samt en praktisk opbevaringsplads til dit ID eller kreditkort, har denne telefon Cover alt, hvad du behøver for at beskytte din nye iPhone X.

Write a review

30 andre produkter i den samme kategori:

Nyhedsbrev