Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke dette banner.

Apple IPhone X Armor Kickstand Cover - Sølv

CEN-APP-113

Ny vare

124,00 kr inkl. moms

  • 1-3 dage levering
  • Let at holde fast på - Denne iPhone X Cover har fleksible, skridsikre bløde sektioner, som er lette at holde fat på - for at forhindre fald, banker og dråber
  • Indbygget kickstand - for hurtigt at vende og stå din iPhone X i den rigtige vinkel - til visning af videoer, Facetiming og lytte til musik.

Flere detaljer

Skriv på ønskelisten

Robust beskyttelse og smart media, hvor du end er

Hvad skal du hånden? Hvordan skal du tilslutte din iPhone X? En bog, en pude, en fjernbetjening? Så når den er perfekt placeret, falder den over. Lige midt i det skal du se på TV. Tid til at starte igen. Armour iPhone X Kickstand fjerner dette alderen gamle problem - for at stå din iPhone X op i stil og står over for de daglige risici for slag, dråber, scuffs og ridser.

Swift Flip Out Stand Feature

Dette er længe efterløbende bekvemmelighed - evnen til hurtigt at flip ud en kick-stand til at sætte din iPhone X op i den perfekte vinkel. Ideel til YouTube, læsning, nem adgang til musiklytte og indhente din videosamtale fra skrivebordet.

Soft Rubber Button Covers

Støv, snavs, snavs - de har en måde at gøre deres vej under disse knapper og ind i din iPhone. De indbyggede gummi knap covers af denne sag giver øjeblikkelig adgang og kontrol over lydstyrken og strømmen, uden at skulle slås med hårde knapdæksler, der holder fast, når de ikke skal.

Kantbeskyttelse med en Slim Line 1mm Ridge

Placering af din iPhone X på en flad overflade kan være en opskrift på katastrofe - så telefonen er åben for scuffs og ridser. Med Caseflex iPhone X Kickstand kan du helt glemme dette problem. Den 1 mm højderamme, der løber rundt om hele kanten, giver fuldstændig beskyttelse, idet du aldrig tillader skærmen at komme i direkte kontakt med den overflade, den er anbragt på.

Dobbeltbeskyttelse - Kombination af hårdt polycarbonat med blød, stødabsorberende gummi

Denne beskyttende iPhone X-sag kombinerer det bedste fra begge verdener, når det kommer til materialer i spil. Mens gummi TPU-gelen blødgør støv (beskytter din iPhone mod at splitte, knuse eller knække), dækker den hårde polycarbonat ydre skal gummien for en robust første forsvarslinie. Dette er det ultimative hold for beskyttelse mod de hårdeste af slag og de hårdeste baner.

Write a review

30 andre produkter i den samme kategori:

Nyhedsbrev