Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke dette banner.

Apple IPhone X Shockproof Hybrid 360 Med Panzerglas - Roseguld

CEN-APP-120

Ny vare

138,00 kr inkl. moms

215,00 kr inkl. moms

  • 1-3 dage levering
  • Full Body Protection - Letvægts & Tynd 360 Degree beskyttelsesdæksel til enestående beskyttelse; med en beskyttet skærmbeskytter, der dækker 100% af skærmen
  • Perfekt designet til at passe og give fuld beskyttelse til forsiden, bagsiden og siderne af iPhone X
  • komplet beskyttelse til hele din enhed.

Flere detaljer

Skriv på ønskelisten

Tre del Polycarbonat Ultra Tyndt Cover til Apple iPhone X

Denne interlocking polycarbonat cover er en ultra slank og super bekvem måde at beskytte dit håndsæt mod skader på, og giver overlegen beskyttelse i en letvægts, nem at håndtere ramme.

Sammenlåsende lag Sikre overlegen beskyttelse

Denne tredelte 360 ​​graders beskyttelseskasse er dannet af dobbelt sammenlåsende lag af polycarbonat. Denne syntetiske harpiks ligner plastik, men den er betydeligt stærkere og kan prale af meget mere fleksibilitet samt langt større modstandsdygtighed mod varme. Når de er udstyret til din enhed, arbejder begge lag i tandem for at sikre fuld beskyttelse mod kroppen, så du kan beskytte din mobil, uanset omstændighederne!

Letvægts og Ultra-Slim til brugervenlighed

I modsætning til andre kropssager, der kan forstyrre din håndsættes glatte betjening, er det sammenkoblede hardhybrid-tilfælde let og ultra-slank. Det tilføjer næppe nogen ekstra vægt eller overfladeareal til profilen på din enhed, hvilket betyder at du kan bruge sine mange funktioner døgnet rundt uden problemer! Når alt kommer til alt, hvorfor skulle du være nødt til at gå på kompromis med bekvemmelighed bare for beskyttelseens skyld?

Med praktiske udskæringer rundt om alle håndsætets porte og stik, og et moderne og elegant design, der afrunder brugervenlighed, er 360-graders beskyttelseskasse et must-have-køb til alle, der er seriøse om deres mobils sikkerhed. Hvis du er en sådan person, kan du forkæle dig selv og din telefon til dette fantastiske tilfælde omslag i dag!

Write a review

30 andre produkter i den samme kategori:

Nyhedsbrev