Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke dette banner.

Apple IPhone 8 / 7 Spejlvendt Diamond Kickstand TPU Gel - Roseguld

CEN-APP-236

Ny vare

148,00 kr inkl. moms

  • 1-3 dage Levering
  • Stilfuld Bling Ring Rhinestone Cover - Let, tynd beskyttende Cover med spejl gel finish, rhinestone design & ring stativ
  • Luksus Ring Stand - En elegant ringholder gør at se videoer eller lytte til musik
  • Spejl TPU gel finish, der ser godt ud og lader dig tjekke din make-up på farten med Rhinestone-indgange til den ekstra smule klasse

Flere detaljer

Skriv på ønskelisten

Spejl TPU Gel Cover til Apple iPhone 8/7

Selv om der er mange gode tilfælde derude for at beskytte dit håndsæt, har meget få af dem det gode udseende at matche. Hvis du vil have et tilfælde, der ser fejlfrit ud og fungerer fejlfrit, har du brug for en af ​​spejlet bling tilfælde!

Fleksibel TPU Gel Design

Lavet af fleksibel TPU gel, et syntetisk materiale svarende til silikone, er denne bling etui designet til at beskytte din mobiltelefon mod kraften af ​​at blive droppet. Even if you accidentally hit your phone on a hard surface, the concussive power will be deleted and prevented from causing serious damage to your handset!

Flip-Out Kickstand Ring

Det er dog ikke bare fantastisk til beskyttelse. Den spejlede bling taske kan også prale af et smukt design - komplet med rhinestones, en reflekterende gylden glans og en dekorativ gylden ring lige under kameraet cut-out! Denne ring er IKKE lige dekorativ, enten: hvis du smider den ud, kan den bruges til at holde din mobiltelefon i liggende tilstand, hvilket gør det nemmere at se videoer!

En fantastisk beskyttelse mod påvirkninger, et fantastisk design og endda en praktisk stand, spejlet bling taske er en let, slank line sag, der alligevel har et stort udvalg af fantastiske funktioner. Behandle din telefon til en i dag!

Write a review

30 andre produkter i den samme kategori:

Nyhedsbrev